Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το VR game Shattered State

*
Η βρετανική Supermassive Games, η ομάδα ανάπτυξης πίσω από το Until Dawn, προχώρησε στην ξαφνική κυκλοφορία ενός καινούργιου VR game. Πρόκειται για το πολιτικό θρίλερ Shattered State, το οποίο είναι διαθέσιμο για το Daydream της Google, οπότε όποιος διαθέτει συμβατό smartphone ή VR headset μπορεί να το παίξει αυτή τη στιγμή. Ο παίκτης αναλαμβάνει το ρόλο του διευθυντή του εθνικού γραφείου υπηρεσιών ενόψει εθνικής κρίσης, οπότε και καλείται να ανακτήσει την κυριαρχία και να λάβει σημαντικές αποφάσεις που θα κρίνουν το μέλλον του ίδιου, των συνεργατών του, του κόσμου και κατ’ επέκταση ολόκληρου του έθνους. Αυτό επιτρέπει στον παίκτη να παίξει τη δική του ιστορία, ή να παίξει την ιστορία του παιχνιδιού με διαφορετικούς τρόπους για να ανακαλύψει όλες του τις πτυχές. Η Supermassive Games δεν είναι άπειρη στο χώρο του VR, έχοντας κυκλοφορήσει τα Until Dawn: Rush of Blood, The Impatiend και Bravo Team.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*