Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Warhammer: Chaosbane

*
Η Bigben Interactive ανακοίνωσε το action-RPG Warhammer: Chaosbane. Ο τίτλος αναπτύσεται από την Eko Software, που είναι γνωστή στο ευρύ κοινό για παιχνίδια όπως το How to Survive και το Rugby 18. Σύμφωνα με την ομάδα ανάπτυξης, το παιχνίδι διαδραματίζεται στον Old World, μια ήπειρο που μαστίζεται από τους πολέμους εναντίον του Χάους και θα παρουσιαστεί εκτενώς στην Ε3 2018. Στην αρχή της περιπέτειας οι παίκτες επιλέγουν class. Human, high elf, wood elf ή dwarf και στη συνέχεια, ανοίγεται ο δρόμος για την εξερεύνηση πολλών γνωστών περιοχών της σειράς Warhammer. Μεταξύ αυτών η καταραμένη πόλη Praag & Nuln, που ήταν κάποτε η πρωτεύουσα της αυτοκρατορίας. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η ημερομηνία κυκλοφορίας του, όμως είναι βέβαιο πως εκτός από PC θα διατεθεί και για κονσόλες.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*