Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Warp Nexus

*
Η ομάδα ανάπτυξης Wyrmbyte ανακοίνωσε το Warp Nexus, τον πνευματικό διάδοχο του cult classic space MMO Jumpgate. Θα κυκλοφορήσει πρώτα για PC μέσω Steam Early Access μέσα στο προσεχές καλοκαίρι και στη συνέχεια θα γίνει διαθέσιμο και για κονσόλες και smartphones με υποστήριξη cross-play. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του, το Warp Nexus δεν θα αναγκάζει τους παίκτες να ταξιδεύουν στο απέραντο διάστημα έως ότου φτάσουν στο σημείο όπου εξελίσσεται η δράση, αλλά αντίθετα θα διακτινίζονται απευθείας εκεί μέσω warp points. Θα περιέχει πολλά missions, συμπεριλαμβανομένων solo, co-op και PvP με παίκτες διαφορετικών classes με αποτέλεσμα πολλά και διάφορα αντικείμενα σαν loot. Θα υπάρχει μάλισττα και ένα Battle Royale combat mode, μέσα από το οποίο θα κερδίζονται πόντοι και εξοπλισμός.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*