Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Wizard’s Symphony

*
Η Arc System Works ανακοίνωσε το Wizard’s Symphony για PlayStation 4 και Nintendo Switch. Η σειρά ξεκίνησε την πορεία της από το Sega Saturn, και αυτή τη φορά το σενάριο περιστρέφεται γύρω από τον Alto ένα νεαρό άνδρα που εργάζεται ως οδηγός και ξεναγεί τουρίστες σε επικίνδυνα μνημεία. Μια μέρα αναγκάζεται να αντικαταστήσει στην ηγεσία της εταιρείας που εργάζεται το έως τότε αφεντικό, που εξαφανίζεται δίχως να αφήσει κανένα ίχνος. Πλέον θα πρέπει να εργαστεί σκληρά και να αποκαλύψει τι κρύβεται πίσω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση. Βοηθοί του θα είναι οι συνάδελφοί του Spica Celeste και Merak Yuldiz που ειδικεύονται σε διαφορετικού είδους επιθέσεις, με σκοπό να προστατέψουν τα μέλη της ομάδας. Περισσότερες πληροφορίες για τον τίτλο αναμένεται να αποκαλυφθούν στις 12 Απριλίου μέσω του νεότερου τεύχους του Dengeki PlayStation.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*