Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Wonder Boy - Asha in Monster World με στελέχη από το αρχικό game

*
H σειρά Wonder Boy επιστρέφει με νέο game που θα έχει την ονομασία Wonder Boy - Asha in Monster World και σε αυτό θα εμπλέκονται στελέχη από το αρχικό game. Πρωταγωνίστρια είναι για άλλη μια φορά η Asha, η οποία μαζί με το Pepelogoo θα προσπαθήσει να ξεπεράσει κάθε εμπόδιο που θα συναντήσει. Το παιχνίδι περιγράφεται ως νέος τίτλος παρά ως remake, αλλά παρουσιάζει ενδιαφέρον πως αρκετά στελέχη του πρωτότυπου τίτλου θα συμμετέχουν. Για παράδειγμα, ο Ryuichi Nishizawa θα βρίσκεται ξανά στη θέση του επικεφαλής, ενώ ο Shinichi Sakamoto θα αναλάβει τη μουσική και ο Maki Ozara το σχεδιασμό των χαρακτήρων. Το Wonder Boy - Asha in Monster World έχει προγραμματιστεί για κυκλοφορία το 2021 σε PS4 και Nintendo Switch και θα μάθουμε περισσότερα γι' αυτό στις 29 Αυγούστου, στο πλαίσιο του Gamescom: Awesome Indies.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*