Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το World to the West

H Soedesco ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Rain Games και ο καρπός αυτής της συνεργασίας είναι το World to the West. Ο τίτλος ανήκει στην κατηγορία action, με αρκετά puzzles και σας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσετε περαιτέρω τον κόσμο του Teslagrad, που είναι και ο τίτλος του προηγούμενου παιχνιδιού της εταιρείας. Η περιπλάνησή σας θα ξεκινήσει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2017 με την τιμή του τίτλου ακόμα να μην είναι γνωστή.



Το σίγουρο είναι ότι θα διατεθεί για PlayStation 4, Xbox One, Wii U και PC, τόσο σε ψηφιακή όσο και σε φυσική μορφή. Στη συνέχεια μπορείτε να δείτε το trailer της ανακοίνωσης καθώς επίσης και τους τέσσερις χαρακτήρες που θα σας βοηθήσουν στην αποκάλυψη των μυστικών που κρύβει ο κόσμος του παιχνιδιού.



 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*