Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το Wraith: The Oblivion - Afterlife για πλατφόρμες VR (trailer)

H Fast Travel Games ανακοίνωσε το Wraith: The Oblivion - Afterlife, ένα νέο παιχνίδι βασισμένο στον κόσμο του World of Darkness. Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει για πλατφόρμες VR.

Ακολουθεί η περίληψη του παιχνίδιου από την εταιρία: "Μοιράζοντας το ίδιο universe με το Vampire: The Masquerade και με το Werewolf: The Apocalypse, το Afterlife θα δώσει την ευκαιρία στους παίκτες να μπουν στο World of Darkness, αυτή την φορά σε virtual reality. Είναι το πρώτο παιχνίδι βασισμένο στο Wraith: The Oblivion, στο οποίο ο παίκτης θα παίζει ως ένα Wraith και θα λύσει τα μεγάλα μυστήρια που περιμένουν στο Shroud".


To Wraith: The Oblivion - Afterlife θα αποκαλυφθεί πλήρως με ένα gameplay trailer στο Gamescom Now, το οποίο θα ξεκινήσει στις 27 Αυγούστου.

Δείτε το teaser trailer παρακάτω:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*