Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το X-Files: Deep State για κινητά

*
Creative Mobile και FoxNext Games ανακοίνωσαν το X-Files: Deep State για όλες τις πλατφόρμες κινητών. Στο παιχνίδι, το οποίο φέρει πλήρως τα πνευματικά δικαιώματα της σειράς, ο παίκτης θα αναλάβει το ρόλο ενός Ειδικού Πράκτορα του FBI. Θα κληθεί να ερευνήσει διάφορους τόπους εγκλήματος, να συλλέξει στοιχεία και να λύσει απαιτητικούς γρίφους για να μάθει την αλήθεια πίσω από μυστήρια παραφυσικά φαινόμενα. Δε θα μείνει όμως εκεί αφού θα ανακρίνει εξίσου μάρτυρες και κατηγορούμενους, ενώ θα πάρει κάποιες δύσκολες αποφάσεις με αμφιλεγόμενες συνέπειες στην εξέλιξη της ιστορίας. Οι υποθέσεις θα ανανεώνονται σε μηνιαία βάση και οι φανς θα χαρούν να δουν παλιά γνώριμα πρόσωπα να επιστρέφουν.



Τα γεγονότα του παιχνιδιού λαμβάνουν χώρα την άνοιξη του 2010, δηλαδή μεταξύ της 9ης και της 10ης σεζόν. Βασική θεματολογία θα αποτελέσουν οι κυβερνητικές θεωρίες συνομωσίας καθώς και οι εξωγήινες εισβολές, χωρίς να παραμεληθούν και άλλες παραφυσικές υποθέσεις. Το X-Files: Deep State θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο τετράμηνο του 2018 για iOS και Android και θα είναι free-to-play με προαιρετικές μικροσυναλλαγές. Να προσθέσουμε ότι η κυκλοφορία του παιχνιδιού θα συμπέσει με την έναρξη της 11ης σεζόν της δημοφιλούς σειράς. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*