Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το arcade adventure MicroMan που θα κυκλοφορήσει και για κονσόλες επόμενης γενιάς (trailer)

Η Glob Games Studio, που εδρεύει στη Βαρσοβία ανακοίνωσε το Microman. Πρόκειται για ένα arcade adventure game που ακολουθεί την περιπέτεια ενός υπαλλήλου εργαστηρίου, που συρρικνώθηκε σε μέγεθος μυρμηγκιού.

Με βάση τα λεγόμενα του αντιπροέδρου του Glob Games Studio, Karol Marcinkowski, ο νέος αυτός τίτλος θα δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να δουν τον κόσμο από μία άλλη προοπτική. Ο πρωταγωνιστής θα κληθεί να αντιμετωπίσει προκλήσεις αφύσικες για έναν φυσιολογικό άνθρωπο, όπως το να παλέψει με αρουραίους και σκαντζόχοιρους ή το να επιβιώσει στους επικίνδυνους δρόμους μίας πόλης.


Ο τίτλος θα κυκλοφορήσει πρώτα για PC μέσω Steam, μέσα στο πρώτο μισό του 2021, ενώ θα γίνει μετέπειτα διαθέσιμο σε PlayStation 5, Xbox και Switch. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε και το πολύ ενδιαφέρον trailer του παιχνιδιού.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*