Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το arcade racer Trailblazers

*
H developer Supergonk αποκάλυψε το Trailblazers, ένα co-operative arcade racer που συνδυάζει υψηλή ταχύτητα και χαρακτηριστικά από το Splatoon. Οι αγώνες στο Trailblazers είναι 3vs3 και διαδραματίζονται σε διαφορετικές τοποθεσίες, μοναδικής ομορφιάς, όπως βουνοκορφές, δάση και έρημωμένες πεδιάδες. Το στοιχείο που το διαφοροποιεί από τα υπόλοιπα παιχνίδια του είδους είναι ότι οι παίκτες μπορούν να σχεδιάζουν οι ίδιοι τις διαδρομές των αγώνων και όσοι παραμένουν στα πλαίσια που έχουν χαράξει οι συμπαίκτες τους θα λαβαίνουν speed boosts. Σε κάθε γύρο, η χάραξη της διαδρομής γίνεται από τον οδηγό που προηγείται.



Στο Trailblazers θα υπάρχει μεγάλη ποικιλία αυτοκινήτων και οδηγών με διαφορετικές ικανότητες, campaign mode με single-player challenges, online play με τη συμμετοχή έως και έξι παικτών, local split-screen mode για έως και τέσσερεις παίκτες και πολλά άλλα modes. To publishing έχει αναλάβει η Rising Star Games και η κυκλοφορία του για PC, Xbox One, PlayStation 4 και Nintendo Switch θα πραγματοποιηθεί μέσα στην άνοιξη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*