Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το city builder Highrise City για PC (trailer)

Η Deck13 Spotlight ανακοίνωσε το city builder Highrise City για PC. Το παιχνίδι βρίσκεται στα σκαριά από τη Fourexo Entertainment και θα κυκλοφορήσει από το Steam και το GOG μέσα στο 2022.

Το Highrise City είναι ένα μοντέρνο emulator δημιουργίας πόλεων, εμπλουτισμένο με ένα λεπτομερές σύστημα οικονομίας και διαχείρισης πόρων. Ο τίτλος υπόσχεται αμέτρητες πιθανότητες και εργαλεία για τη δημιουργία μιας τεράστιας και ζωντανής πόλης, που στη συνέχεια θα απαιτεί συντήρηση, διεύρυνση και ανάπτυξη. Κάθε μια θα μπορεί να χωρέσει έως και 30 χιλιάδες κτίρια, 5 χιλιάδες αμάξια και 20 χιλιάδες ανθρώπους σε μια σκηνή (ανάλογα του μεγέθους της), 1 εκατομμύριο κατοίκους και 5 διαφορετικές κοινωνικές τάξεις. Θα υπάρχουν επίσης διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας που προσαρμόζονται στην εμπειρία των παικτών.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*