Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το horror adventure game Of Love & Eternity για PC (trailer)

Η κυκλοφορία του stylistic horror adventure Of Love & Eternity του developer Acorn Bringer ανακοινώθηκε πρόσφατα για Windows PC, Mac και Linux, ενώ το demo του είναι διαθέσιμο μέσω της σελίδας Itch.io.

Το Of Love & Eternity ασχολείται με τις έννοιες της αγάπης και του αποχωρισμού αναμειγνύοντας τες με το στοιχείο του τρόμου. Πιο συγκεκριμένα, ο πρωταγωνιστής δολοφονήθηκε και η ψυχή του περιπλανάται στο κενό, ως τίποτα άλλο πέρα από μία μακρινή ανάμνηση. Την ίδια μοίρα είχε και η σύντροφος του, της οποίας η ψυχή βρίσκεται χαμένη κάπου στο κενό μεταξύ Κόλασης και Παραδείσου. Για να εξαγνιστούν, όμως, οι ψυχές τους και να ξεφύγουν από την καταδίκη της Κόλασης, θα πρέπει πρώτα να ενωθούν.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε το trailer της νέας ιδιαίτερης περιπέτειας τρόμου.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*