Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το lineup της THQ Nordic για τη Gamescom 2019 (trailer)

*
Η THQ Nordic ανακοίνωσε το lineup των τίτλων της για τη Gamescom 2019, που θα πραγματοποιηθεί στην Κολονία της Γερμανίας, από 20 έως και 24 Αυγούστου. Θα υπάρχουν έξι playable παιχνίδια, τα Biomutant (PS4, Xbox One, PC), Desperados III (PS4, Xbox One, PC), Darksiders Genesis (PS4, Xbox One, Switch, PC), Destroy All Humans! (PS4, Xbox One, PC), Bob SquarePants: Battle for Bikini Bottom – Rehydrated (PS4, Xbox One, Switch, PC) και ένα ακόμα που ο publisher κρατάει για έκπληξη.

Επιπλέον, τρεις ακόμα τίτλοι θα παρουσιαστούν κεκλεισμένων των θυρών και ένας από αυτούς θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια του Gamescom 2019 Opening Night live stream στις 19 Αυγούστου. Ακόμα καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης και από τις 14:00 μμ, η THQ Nordic θα έχει το δικό της stage show, όπου developers θα παρουσιάζουν τα παιχνίδια τους και οι παραβρισκόμενοι θα κάνουν ερωτήσεις, έχοντας την ευκαιρία να κερδίσουν διάφορα δώρα. Τέλος από τις 11:00 πμ κάθε μέρα θα υπάρχουν live streamings παιχνίδιών με συνεντεύξεις από cosplayers, game developers και προσωπικότητες του Internet. Τα live streams θα μπορέσετε να τα παρακολουθήσετε μέσω YouTube, Twitch και Facebook.


Παρακάτω το trailer που συνοδεύει την ανακοίνωση.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*