Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το post-launch roadmap του Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction (trailer)

Η Ubisoft ανακοίνωσε το post-launch roadmap του Tom Clancy's Rainbow Six Extraction, το οποίο θα λανσαριστεί στις 20 Ιανουαρίου 2022. Το παιχνίδι θα έχει evolving endgame, ενώ όλο το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει μετά τις 20 Ιανουαρίου θα είναι δωρεάν. Το πρώτο challenge που ανακοίνωσε η εταιρία είναι τα limited-time "game-changing" Crisis Events, που είτε θα παρουσιάζει νέο Operator είτε έναν νεό εχτρό Protean.

Το πρώτο event θα ονομάζεται Spillover στο οποίο οι παίκτες θα πρέπει να πολεμήσουν τα εξελιγμένα και πιο επικύνδηνα Sprawls. Όποιος καταφέρει και βγει νικητής θα λάβει exclusive REACT Tech, νέα cosmetics και νέο lore.

Ακόμη, θα προστεθούν weekly assignments, με δοκιμασίες που περιλαμβάνουν modifiers όπως limited ammo, no HUD, friendly fire και πολλά άλλα.

Τέλος, το Maelstrom Protocol θα είναι ένα endgame mode, όπου η εταιρία το δηλώνει ως "ένα συναρπαστικό weekly challenge mode με tiered ranks". Οι παίκτες θα πρέπει να περάσουν από 9 subzones, των οποίων η δυσκολία ανεβαίνει σταδιακά. Σε κάθε checkpoint, θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν extract ότι έχουν συλλέξει ή να συνεχίσουν μέχρι το τέλος. Οι πόντοι που θα μαζεύουν θα τους εξασφαλίζει μια θέση στα ranks: Bronze, Silver, Gold, Platinum και Diamond Class. Ανάλογα το rank, οι παίκτες θα λάβουν ένα special headgear και REACT Credits.

Θυμίζουμε πως το Tom Clancy's Rainbow Six Extraction θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου 2022 για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox One, Google Stadia, Amazon Luna και PC (Ubisoft Connect, Epic Games Store).


Δείτε παρακάτω το νέο trailer:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Ubisoft Montreal

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Ubisoft

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    CD Media

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*