Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το psychological survival thriller AFTERMATH (trailer)

Η ΜΕΤΑ Publishing και η ONE-O-ONE Games ανακοίνωσαν το AFTERMATH, ένα psychological survival thriller το οποίο θα λανσαριστεί για PlayStation 5, Xbox Series X, Xbox Series S, PlayStation 4, Xbox One και PC (Steam, Epic Games Store, GOG) το 2022. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η ιστορία του παιχνιδιού ακολουθεί την το ταξίδι της Charlie σε μια άγνωστη πόλη της Ευρώπης, αναζητώντας την κόρη της και πολεμώντας όχι μόνο μια εξωγήινη απειλή αλλά και τους δαίμονες της. Οι δύο εταιρίες υπόσχονται μια δυνατή και συναρπαστική ιστορία, μοναδικά γραφικά και ρεαλιστικό crafting. Τέλος, το setting του παιχνιδιού βασίζεται σε μια ανακατασκευή μιας πόλης χαμένη στην ιστορία, κατεστραμμένη από την δύναμη ενός εξωγήινου artifact το οποίο αιωρείται πάνω από αυτή.

Δείτε παρακάτω το trailer που ακολούθησε την ανακοίνωση του AFTERMATH:

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*