Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το puzzle game The Sojourn

*
Η εκδότρια εταιρεία Iceberg Interactive και η ομάδα ανάπτυξης Shifting Tides ανακοίνωσαν ένα καινούργιο first-person puzzle game. Το The Sojourn, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε PlayStation 4, Xbox One και PC το 2019, θα επιστρέπει στους παίκες να ταξιδεύουν μεταξύ παράλληλων κόσμων του φωτός και του σκότους στην αναζήτηση της αλήθειας για την φύση της πραγματικότητας. Ο χαρακτήρας γεννιέται σε έναν πανέμορφο και αγνό τόπο που κρύβει μυστικά, με το σκοτάδι να παραμονεύει σε κάθε γωνιά, αντικατοπτρίζοντας έτσι τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Ο παίκτης θα αντιμετωπίσει εμπόδια και θα κληθεί να λύσει γρίφους που θα προκαλέσουν την αντίληψη του. Στο The Sojourn περιέχονται 4 κεφάλαια, έκαστο με μοναδικό στυλ και ατμόσφαιρα. Στην συνέχεια μπορείτε να πάρετε μια πρώτη ιδέα από το τι μας επιφυλάσσει ο τίτλος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*