Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το racing game Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R (trailer)

Η 3D Clouds αναπτύσσει το νέο racing game Fast & Furious: Spy Racers Rise of SH1FT3R. Το παιχνίδι θα περιέχει 5 τοποθεσίες βασισμένες στο Los Angeles, το Rio de Janeiro και την έρημο Sahara και θα έχει online multiplayer. Η Outright Games θα κυκλοφορήσει τον τίτλο για PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One, Nintendo Switch και PC το Νοέμβριο.

Η ιστορία του παιχνιδιού αφηγείται την κόντρα μεταξύ των Spy Racers και της συμμορίας SH1FT3R και βασίζεται στη σειρά Fast & Furious Spy Racers του Netflix. Μερικούς μόνο από τους χαρακτήρες που θα εμφανίζονται είναι οι Tony Toretto, Echo, Cisco, Layla Gray και οι Shashi Dar, Moray και Rafaela Moreno της συμμορίας SH1FT3R.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*