Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το season pass του Cadence of Hyrule: Crypt of the Necrodancer featuring The Legend of Zelda

H Brace Yourself Games ανακοίνωσε ένα Season Pass και τη φυσική έκδοση του Cadence of Hyrule: Crypt of the NecroDancer featuring The Legend of Zelda, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για το Switch μέσω του Nintendo eShop. Η physical edition θα περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο του Season Pass και θα λανσαριστεί παγκοσμίως στις 23 Οκτωβρίου.

Το Season Pass θα περιλαμβάνει 5 νέους χαρακτήρες όπως τους Impa και Frederick, 39 νέες μελωδίες για να ακούτε κατά την διάρκεια των περιπετειών σας, νέο story και map όπου ο πρωταγωνιστής είναι ο Skull Kid, ένα νέο 21-floor dungeon για το All Character Mode στο οποίο μπορείτε να πολεμήσετε τον Ganon με όποιο χαρακτήρα θέλετε και το Mystery Mode, όπου τα όπλα και οι εχθροί φαίνονται στο χάρτη με ερωτηματικό. Τέλος, σαν bonus για την αγορά του Season Pass, θα μπορείτε να παίξετε σαν Blue ή Red Link και Zelda.


Δείτε παρακάτω το trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*