Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το stealth game Rebel Cops (trailer)

Weappy Studio και THQ Nordic ανακοίνωσαν το Rebel Cops, spin-off της σειράς This is the Police. Όπως φανερώνει και ο ίδιος ο τίτλος του παιχνιδιού, πρόκειται για μια ομάδα αστυνομικών που παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και αποφασίζουν να ανακτήσουν την πόλη τους, τη Ripton, ύστερα από το χαμό που σκορπά ο mastermind κακός Viktor Zuev.

Οι παίκτες θα μπορούν μάλιστα να παίξουν είτε ως good cop, είτε bad cop όσον αφορά στη συμπεριφορά τους στην πόλη, κάτι που προφανώς συμπεριλαμβάνει την αλληλεπίδρασή τους με τους πολίτες. Το Rebel cops είναι ένα turn-based stealth game με ιστορία που κρατά περίπου 15 ώρες και θα κυκλοφορήσει στις 17 Σεπτεμβρίου για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*