Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το survival horror Follia - Dear Father (trailer)

*
Η Destructive Creations ανακοίνωσε το Follia - Dear Father, ένα νέο survival horror game που αναπτύσεται από την ιταλική Real Game Machine. Το λανσάρισμά του αναμένεται να πραγματοποιηθεί το προσεχές φθινόπωρο, σε όλες τις κύριες πλατφόρμες όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Tύπου, ενώ οι κάτοχοι HTC Vive θα μπορέσουν να απολαύσουν την όλη εμπειρία σε VR.

Με βάση το σενάριο, οι παίκτες αναλαμβάνουν το χειρισμό του Marcus που αναζητάει τους γονείς του, όμως καταλήγει να παλεύει για τη ζωή του εναντίον τρομακτικών υπάρξεων που βρίσκονται πίσω από κάθε γωνία. Τα γεγονότα διαδραματίζονται σε ένα πανεπιστήμιο που έχει μετατραπεί σε πραγματικό σφαγείο.


Έχοντας ως βασικό σύμμαχο το φακό, θα πρέπει να εξερευνήσετε κάθε άκρη του κτιρίου μαζεύοντας στοιχεία. Κάθε εχθρός είναι διαφορετικός, οπότε πριν πλησιάσετε, καλό θα είναι να γνωρίζετε με ποιον πάτε να αναμετρηθείτε.

Δείτε το trailer.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*