Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το virtual reality magic action RPG Ruins Magus (trailer)

Η developer CharacterBank ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Ruins Magus. Το virtual reality magic action RPG θα κυκλοφορήσει σε περισσότερες από μία πλατφόρμες VR, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί ποιες είναι αυτές, άλλα ούτε και η ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας του, παρά μόνο ότι θα γίνει διαθέσιμο τον ερχόμενο Χειμώνα.

Το παιχνίδι θα αποτελείται από 26 κεφάλαια και 30 μοναδικούς χαρακτήρες. Στόχος τον παικτών, είναι να ανακαλύψουν τα μυστήρια που κρύβουν τα ερείπια της πόλης Gran Amnis. Παρέα στην περιπέτεια θα έχουν την ερευνήτρια Iris, όπου θα τους βοηθήσει στην δύσκολη διαδρομή τους. Στα ερείπια υπάρχουν οι “Guardians”, οι οποίοι επιτίθενται σε όποιον τους πλησιάζει, και οι παίκτες, με τη βοήθεια της μαγείας, θα πρέπει να τους αντιμετωπίσουν.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*