Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το περιεχόμενο της πέμπτης σεζόν του Fall Guys: Ultimate Knockout (trailer)

Η Mediatonic ανακοίνωσε το περιεχόμενο της πέμπτης σεζόν του Fall Guys: Ultimate Knockout, που θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου. Η νέα σεζόν θα έρθει, με έξι νέους χάρτες και 50 επίπεδα περιεχομένου, όπου οι παίκτες θα μπορούν να ξεκλειδώσουν νέα κοστούμια. Το θέμα αυτής της σεζόν είναι εμπνευσμένο από τη ζούγκλα.



Το Fall Guys είναι διαθέσιμο σε PlayStation 4 και PC, και αναμένεται να κυκλοφορήσει σε Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S και Xbox Series X. Δυστυχώς ακόμη δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορία στις κονσόλες της Nintendo και της Microsoft, καθώς τον Απρίλιο η εταιρία ανακοίνωσε πως θα υπάρξει καθυστέρηση στο αρχικό πλάνο, που ήταν να λανσαριστούν το Καλοκαίρι του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*