Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το πλήρες πρόγραμμα για το σημερινό Nacon Connect event

*
Η Nacon ανακοίνωσε το πλήρες πρόγραμμα για το Nacon Connect digital event της, όπου και θα μάθουμε περισσότερα για τα περιφερειακά και τα νέα games της. Η εκδήλωση θα μεταδοθεί σήμερα στις 20.00 ώρα Ελλάδος και θα προσφέρει ανακοινώσεις για 10 παιχνίδια, μέσα στα οποία βρίσκονται και 4 που δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αναλυτικά μια εισαγωγή από τον Benoit Clerc, επικεφαλής του τμήματος ανάπτυξης, μια παρουσίαση το Vampire: The Masquerade - Swansong με τον Eliott Hipeau από την Big Bad Wolf Studio, ένα νέο game από την Raceward Studio, νέο Rogue Lords story trailer (Cynaide Studio), τα νέα περιφερειακά, ένα νέο game από το Spiders Studio, gameplay reveal του Werewolf: The Apocalypse - Earthblood, το νέο Test Drive game από την KT Racing Studio και ένα νέο game από το Abrakam Studio. Δείτε ένα σχετικό γράφημα με το πρόγραμμα της εκδήλωσης.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*