Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα Stadia Makers για indie developers που χρησιμοποιούν Unity

*
To Stadia Makers είναι ένα πρόγραμμα που θα επιτρέπει σε indie developers που χρησιμοποιούν Unity να κυκλοφορούν τα παιχνίδια τους στο Google Stadia.

H streaming πλατφόρμα της Google, Stadia, δεν είχε και το καλύτερο ξεκίνημα καθώς δεν υποστήριζε αρκετά παιχνίδια και πολλές ήταν οι επιπλοκές σε μερικές από τις λειτουργίες του. Η συλλογή των παιχνιδιών είναι πάρα πολύ μικρή και διακριτή είναι η έλλειψη μικρών, indie games καθώς ένα μεγάλο ποσοστό της συλλογής καλύπτεται από τίτλους blockbuster. Αυτό λοιπόν προσπαθεί να αλλάξει η εταιρία με την δημιουργία του προγράμματος Stadia Makers.


Mε αυτό το πρόγραμμα, η Google προσπαθεί να εντάξει στους συνεργάτες της όλο και περισσότερες ομάδες ανάπτυξης, ανεξάρτητα από το μέγεθος της καθώς και να τις βοηθήσει στα διάφορα στάδια ανάπτυξης των παιχνιδιών τους. Συγκεκριμένα, όσοι γίνουν αποδεκτοί στο πρόγραμμα, θα έχουν στο πλάι της μια ομάδα ειδικών της Unity στο πλάι τους και θα τους βοηθούν έτσι ώστε το παιχνίδι να βγεί στο σωστό χρόνο. Επιπλέον, η εταιρεία δήλωσε πως η ανάπτυξη των παιχνιδιών σε διάφορες πλατφόρμες απαιτεί πολύ χρήμα και η Stadia προσφέρεται να καλύψει κάποια από αυτά τα έξοδα.

Το Stadia Makers είναι διαθέσιμο για όλους, οπότε αν κάποιος έχει ένα project και θέλει να συνεργαστεί με την Google, μπορεί να στείλει αίτηση στο site της υπηρεσίας.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*