Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα του Summer of Gaming 2020

*
Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, το ψηφιακό event Summer of Gaming 2020, είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί από 4 έως και 24 Ιουνίου 2020. Θα μπορέσετε να το παρακολουθήσετε μέσω YouTube, Twitch, Twitter και Facebook.

Μέσα σε αυτές τις τρεις εβδομάδες που θα διαρκέσει η γιορτή του gaming, θα μπορέσετε να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις που αφορούν επερχόμενα παιχνίδια όπως τα Samurai Jack: Battle Through Time, Wasteland 3, Mortal Shell, New World, Corepunk, Scarlet Nexus, Mafia: Definitive Edition και πολλά άλλα. Ακόμα, θα παρουσιαστεί και ένα νέο trailer για την αγγλική έκδοση του 13 Sentinels: Aegis Rim.


Οι διοργανωτές δημοσίευσαν το πρόγραμμα του event, οπότε αν θέλετε να μάθετε με κάθε λεπτομέρεια τι πρόκειται να προβληθεί, δεν έχετε παρά να δείτε τις παρακάτω εικόνες (με click μεγαλώνουν).





 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*