Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανακριβείς οι πρόσφατες διαρροές για το Silent Hill λέει η Bloober Team

*
Η Bloober Team αποκρίθηκε στις φήμες που θέλουν τη συνεργασία της με την Konami να αφορά ένα νέο Silent Hill.

Οι υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας δεν αποκρίνονται στην τωρινή πραγματικότητα και μπορούν να οδηγήσουν τους gamers σε λάθος συμπεράσματα. Προσπαθήσαμε να αναπτύξουμε δυο projects, το ένα είχε κωδική ονομασία Dum Spiro και το άλλο Black. Έπειτα από πολλαπλές εκδόσεις, αποφασίσαμε πως για την ώρα δεν μπορούμε να δημιουργήσουμε το πρώτο με τρόπο τέτοιο που να παρουσιάζει το θέμα του όπως εμείς θέλουμε και ταυτόχρονα να είναι βιώσιμο εμπορικά. Όσο για το Black, η ανάπτυξή του συνεχίζεται, όμως η αρχική ιδέα έχει μπει στο ράφι και προχωράμε με διαφορετικό πλάνο, ήταν πάνω κάτω τα όσα δήλωσε ο CMO της εταιρείας, Tomasz Gawlikowski, όταν ρωτήθηκε για τις δραστηριότητες της Bloober Team.


Πάντως, ούτε αναφέρθηκε, ούτε απέκλεισε την πιθανότητα ένα από τα projects να είναι το Silent Hill.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*