Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλαμβάνει τη θέση του προέδρου της Microsoft o Satya Nadella

*
Η Microsoft, ανακοίνωσε πως ο CEO της εταιρίας Satya Nadella, θα αναλάβει και το πόστο του προέδρου. Αυτό συμβαίνει για πρώτη φορά, από το μακρινό 2000, όταν ο Bill Gates, συνιδρυτής του αμερικάνικου κολοσσού, κατείχε τους δύο αυτούς ρόλους ταυτόχρονα.

Φαίνεται πως το διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας, εκτίμησε τα 7 χρόνια του Nadella ως CEO, και όχι άδικα. Η Microsoft από το 2014, όπου και ανέλαβε ο Nadella, έχει δει μεγάλη εξέλιξη στο Azure cloud computing, στο τμήμα gaming και στην γενικότερη ανάπτυξη της εταιρίας. Επίσης ο Nadella, είχε υπό την εποπτεία του αρκετές επιτυχημένες εξαγορές από την Microsoft, όπως αυτές του Minecraft, του LinkedIn, του GitHub, και η πιο πρόσφατη της ZeniMax.


Σήμερα, η Microsoft, είναι η δεύτερη πολυτιμότερη εταιρία στον κόσμο, ακριβώς πίσω από την Apple, με αξία 1,9 τρισεκατομμύρια δολάρια. Ο πρώην, πλέον, πρόεδρος της εταιρίας, John W. Thompson επιστρέφει στον ρόλο του ως lead independent director. Η κίνηση αυτή έρχεται ένα χρόνο μετά την επίσημη αποχώρηση του Bill Gates από την εταιρία, ο οποίος όμως αναμένεται συμβουλεύει τον Nadella στον νέο του ρόλο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*