Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναλυτής εκτιμά πως το PS5 θα περάσει σε πωλήσεις το Xbox Series X με αναλογία σχεδόν 2:1

*
Η Sony παρουσίασε τα next gen πλάνα της και πλέον έχουμε εικόνα και για τους δύο ανταγωνιστές της επόμενης γενιάς, τα PS5 και Xbox Series X. Τι όμως αναμένεται στις πωλήσεις; Αναλυτής εκτιμά πως το σύστημα της Sony θα είναι πάλι ο μεγάλος νικητής και συγκεκριμένα με διαφορά σχεδόν 2:1. Ο υπεύθυνος αναλύσεων της Ampere Analysis για την αγορά των videogames, Piers Harding-Rolls, ανακοίνωσε την εκτίμηση της εταιρείας για το πως θα κινηθεί η επόμενη γενιά. Οι δυο νέες κονσόλες υπολογίζεται (από την εταιρεία) πως θα πουλήσουν σχεδόν 103 εκατομμύρια συστήματα μαζί μέχρι και τα τέλη του 2024, φτάνοντας χαμηλότερα από τα PS4 και Xbox One που την ίδια (αναλογικά) περίοδο είχαν φτάσει τα 109 εκ. πωληθέντα συστήματα.



Σε ότι αφορά το πως μοιράζονται αυτά τα νούμερα, ο αναλυτής θεωρεί πως το PS5 θα φτάσει μέσα στην επόμενη 4ετία τα 66 εκατομμύρια συστήματα και το Xbox Series X τα 37 εκατομμύρια συστήματα. Ωστόσο, αναφέρει πως η διαφορά δεν θα ανοίξει αμέσως και πως τουλάχιστον την πρώτη διετία οι δύο αντίπαλοι θα βρίσκονται κοντά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • bill123456
    • Aν το κριτηριο επιτυχιας μιας κονσολας παντως ειναι ο θορυβος στην νεα γενια τοτε με τεραστια διαφορα θα κερδισει το ps5 καθως εχει μια προιστορια η εταιρια να κατασκευαζει κονσολες με θορυβο επιπεδου κομπρεσερ.Τοσο αηδια σε βαθμο που σταματας να παιζεις λογω ηχορυπανσης.Θεωρω οτι η Microsoft θα επικρατησει στις νεες κονσολες καθως εχει καλυτερη τεχνογνωσια

      • sdragon
      • Να φανταστώ ότι λόγω της καλύτερης τεχνογνωσίας και του λιγότερου θορύβου επικράτησε του PS4; Όχι ότι δεν είχε αρκετά αποκλειστικά παιχνίδια; Το έπιασα το νόημα.

    • pankar94
    • Επειδή κλασικά τα σχόλια θα είναι 9/10 υπέρ του ps, εγώ έχω να πω ο καθένας θα πάρει ότι του αρέσει. Και μιλάμε για κονσόλα. Το Pc να το αφήσουμε στην άκρη. Οπότε ναι τα παιχνίδια του xbox παραμένουν console exclusive. Για μένα όμως πέρα από τα exclusives, που και στο ps4 τα μόνα που με συγκίνησαν ήταν το uncharted και λίγο το God of War (βλέπεις είμαστε άνθρωποι, όχι ρομπότ. Μπορεί σε κάποιους σαν εμένα να μην αρέσουν κάποια είδη παιχνιδιών).
      Από την άλλη όμως δίνω και έμφαση στο controller αλλά και στον θόρυβο. Μπορεί να μην είναι βασικό αλλά μετράει. Και υπηρεσίες όπως το gamepass και το backwards compatibility μετράνε θετικά.

      Γενικότερα πρέπει να ξεκολλήσουμε λίγο. Μιλάμε για gaming, ένα χόμπι για τον ελεύθερο μας χρόνο. Αν ασχολούμαστε τόσο σοβαρά με αυτό τί θα κάνουμε με άλλα πιο σοβαρά θέματα?

*