Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναμενεται επανακυκλοφορία του Borderlands

*
Όπως φαίνεται, το original Borderlands θα επανακυκλοφορήσει για PC, PlayStation 4 και Xbox One υπό τη μορφή μιας νέας Game of the Year Edition. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2009 για PlayStation 3, Xbox One και PC και τα νέα για το Borderlands: Game of the Year Edition έρχονται από το Ratings Board της Ν. Κορέας. Θα λέγαμε ότι η συγκεκριμένη επανακυκλοφορία είναι το κομμάτι που έλειπε για να συμπληρωθεί το παζλ. Ήδη το Borderlands 2 και το The Pre-Sequel είναι διαθέσιμα για  PlayStation 4, Xbox One και PC ως μέρη του Borderlands: The Handsome Collection. Από την άλλη η Gearbox σίγουρα θα θέλει να συνεχίσει να έχει την προσοχή των παικτών, ενόψει μάλιστα του Borderlands 3, που όπως έχει ανακοινώσει εδώ και δύο χρόνια, θα είναι ο επόμενος τίτλος της. Αναμένουμε. 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*