Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανέωσε την πολιτική επιστροφής χρημάτων της η Sony

Η Sony προχώρησε σε ανανέωση της πολιτικής της σχετικά με την επιστροφή χρημάτων για προϊόντα αγορασμένα από το PlayStation Store. Έτσι, αφού αγοράσετε κάτι από το ψηφιακό κατάστημα, θα έχετε ένα περιθώριο 14 ημερών για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας, τα οποία, αν εγκριθεί το αίτημα, θα μπουν στο PlayStation wallet. Αυτό ισχύει τόσο για κάποιο full game, όσο και για DLC’s, αν όμως δεν έχετε ξεκινήσει το downloading του εκάστοτε προϊόντος. Το ίδιο ισχύει και για προ-παραγγελίες, δηλαδή μπορείτε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας οποιαδήποτε ημέρα πριν αυτήν της κυκλοφορίας του παιχνιδιού ή μέχρι και 14 ημέρες αργότερα, δεδομένου ότι δεν έχετε κατεβάσει ή εγκαταστήσει το προϊόν. Τώρα, σχετικά με συνδρομητικές υπηρεσίες, όπως είναι τα PlayStation Plus, PlayStation Now και Spotify Premium, ισχύει πάλι το όριο των 14 ημερών, με τη Sony να μειώνει κάποιο ποσό, ανάλογα από το πόσο πολύ χρησιμοποιήσατε την εκάστοτε υπηρεσία. Τέλος, η αλλαγή του PSN ονόματός σας δεν συμπεριλαμβάνεται στην συγκεκριμένη πολιτική, οπότε δεν ισχύει και η επιστροφή χρημάτων. Η όλη διαδικασία απαιτεί επικοινωνία με το support της εταιρίας, δίχως να υπάρχει η δυνατότητα να γίνει αυτοματοποιημένα, όπως γίνεται για παράδειγμα στο Steam ή το Xbox Live.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*