Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεωμένη και με αλλαγές η φετινή παρουσία της Sony στην E3 2018

*
H Sony Interactive Entertainment άρχισε να δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες για τη φετινή της παρουσία στην E3 2018 και όπως φαίνεται, αλλάζει για πάντα τον τρόπο με τον οποίο γίνονταν οι ανακοινώσεις. Όπως σημείωσε ο υπεύθυνος των Worldwide Studios της ιαπωνικής εταιρείας, Shawn Layden, η φετινή παρουσία της εταιρείας θα εστιάσει σε τέσσερα από τα επερχόμενα games της, τα Ghosts of Tsushima (Sucker Punch Productions), Marvel’s Spider-Man (Insomniac Games), The Last of Us Part II (Naughty Dog) και Death Stranding (Kojima Productions), ενώ θα υπάρχουν αναφορές και σε 3rd parties και indies.

Ο Layden σημείωσε ότι η Sony αλλάζει τα τρία τελευταία χρόνια αυτό που μέχρι κάποτε γνωρίζαμε ως παραδοσιακή «Συνέντευξη Τύπου Ε3», χωρίς ωστόσο να διασαφηνίζει το ποιο θα είναι το τελικό format της εκδήλωσης. Πληροφορίες υπάρχουν για κάτι στη λογική του Nintendo Direct, ενώ εικάζεται πως θα υπάρχει μια παρουσίαση, αλλά θα είναι σε εντελώς διαφορετική λογική και μικρότερης διάρκειας. Προς το παρόν, κρατάμε αυτά τα δεδομένα και αναμένουμε περισσότερα τις επόμενες μέρες.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
2 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • paulgouv
    • 4 δυνατά exclusive!!!έκλεψε ήδη την παράσταση της φετινής Ε3 η Sony αν και θα μας ξαγρυπνήσει πάλι στις 4 τα ξημερώματα...χαλάλι αν δείξουν gameplay Last Of Us PartΙΙ !!!

    • john-data
    • Καλά αν είναι σαν τα Nintendo Direct θα είναι μούφα...
      Αλλά απο την άλλη και τα 4 παιχνίδια αν δείξει (εκτός απο spiderman που θα είναι ολοκληρωμένο) gameplay θα σαρώσει.
      +οτι ο Παύλος θα έχει περισσότερο χρόνο για φαγητό
      -που δεν θα τρώει αλλά θα είναι σε κανά διάδρομο
      = ;

*