Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεωμένο το PlayStation App

*
H Sony Interactive Entertainment διέθεσε μια νέα έκδοση του PlayStation App, διαθέσιμη για συσκευές με λειτουργικό σύστημα iOS και Android. Η έκδοση 1.17.11 αποτελεί μια αρκετά μεγάλη ενημέρωση, καθώς ανανεώνει πλήρως την εμφάνιση της εφαρμογής , καθιστώντας τη απλούστερη στη χρήση και πιο ελαφριά αφαιρώντας κάποια χαρακτηριστικά. Το νέο tabάκι στο κάτω μέρος σας βοηθάς να έχετε εύκολη πρόσβαση σε λειτουργίες όπως What’s New,” “Friends,” και “Profile.” Από την άλλη πλευρά, μιλώντας για τις λειτουργείς που αφαιρέθηκαν, το Live from PlayStation αποτελεί παρελθόν, όπως επίσης και το PS4 Second Screen που πλέον αποτελεί ξεχωριστό app και μπορείτε να το κατεβάσετε είτε σε συσκευή Android είτε σε iOS.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
4 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*