Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανεώνονται τα Little Big Adventure 1+2, με cloud saves και άλλα νέα χαρακτηριστικά

*
H Adeline Software αποφάσισε να ανανεώσει τα Little Big Adventure 1+2. Ο εκμοντερνισμός των κλασσικών αυτών παιχνιδιών περιλαμβάνει cloud saves, τροποποιήσεις στο user interface όπως η δυνατότητα επιλογής γλώσσας, βελτιώσεις στο gameplay, achievements και υποστήριξη για χειριστήρια, δουλειά που έχει αναλάβει η ομάδα ανάπτυξης 2.21. Σκοπός είναι η προσέλκυση νέων παικτών, λίγο πριν το λανσάρισμα του τρίτου τίτλου της σειράς.

Όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους τα Little Big Adventure Classic 1 ή 2 μέσω Steam ή GOG θα αναβαθμιστούν αυτομάτως στην επερχόμενη έκδοση Classic + όταν αυτή γίνει διαθέσιμη. Επίσης, όλοι οι κάτοχοι θα λάβουν τις Retro Editions κάθε τίτλου, που θα τους επιτρέψουν να παίξουν τις original εκδόσεις. Προς το παρόν η 2.21 δεν έχει ανακοινώσει πότε θα γίνουν διαθέσιμες οι βελτιωμένες εκδόσεις. Όμως με δεδομένο πως το Steam αναφέρει ότι οι εκδόσεις Retro θα λανσαριστούν στις 31 Μαΐου, πολύ πιθανό εκεί κοντά να κυκλοφορήσουν οι Classic +.


Ακόμα, η 2.21 επιβεβαίωσε τη λήξη της υποστήριξης των εκδόσεων των Little Big Adventure 1 & 2 για iOS και Android.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*