Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανανοινώθηκε το 3D platformer Pumpkin Jack (trailer)

O publisher Headup Games ο developer Nicolas Meyssonnier ανακοίνωσαν το Pumpkin Jack, ένα καινούργιο 3D platformer. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω Steam στα τέλη του 2020. Ένα demo του τίτλου είναι ήδη διαθέσιμο στο Steam.

Σύμφωνα με τη Headup Games, το παιχνίδι απευθύνεται στους οπαδούς των MediEvil και Jack & Daxter που θέλουν να λάβουν μέρος σε μια μάχη ενάντια στο καλό καθώς θα ζουν μια περιπέτεια αντιμετωπίζοντας δύσκολους εχθρούς και έξυπνους γρίφους. Οι παίκτες μεταφέρονται στο ήσυχο Boredom Kingdom, στο οποίο έχει πέσει κατάρα από το σατανά, η οποία αναστατώνει τους κατά τα άλλα χαρούμενους κατοίκους του.


Οι κάτοικοι θέλοντας να επιστρέψουν στη βαρετή ζωή τους, καλούν το σωτήρα τους, έναν παντοδύναμο μάγο που μπορεί να σταματήσει την κατάρα. Έτσι ο σατανάς καλεί τον Jack, τον Pumpkin Lord, ο οποίος καλείται να νικήσει τη στρατιά του πανίσχυρου μάγου. Στην πορεία ο παίκτης, παίζοντας ως Jack, θα κάνει φίλους διάφορα NPCs που θα τον βοηθήσουν με τα κακά του σχέδια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*