Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανασχεδιασμός στο Epic Games Store, με wishlists και πρόσβαση σε reviews να έρχονται σύντομα

*
Το Epic Games Store, εδώ και αρκετό καιρό, έχει μπει δυναμικά στο “παιχνίδι των θρόνων” που εκτυλίσσεται μεταξύ Steam, Origin, GOG. Παρόλο που έχει επιτύχει όσον αφορά τις συνεργασίες του με ποικίλους developers, ο τομέας στον οποίο υπήρχε εμφανές πρόβλημα ήταν εκείνος του περιβάλλοντος της πλατφόρμας. Αστάθεια στους servers, αφιλόξενη περιήγηση, αργή ανταπόκριση σε κάθε κλικ, όλα προβλήματα που κάθε άλλο παρά είναι ευχάριστα για τους παίκτες.

Ευτυχώς, τo client βελτιώνεται συνεχώς, με το πιο πρόσφατο update να προσθέτει αρκετές νέες “quality of life” λειτουργίες. Οι χρήστες πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να βλέπουν ποια παιχνίδια είναι πιο δημοφιλή, να προσθέτουν φίλτρα για ευκολότερη περιήγηση, ενώ αναφέρεται πως μειώθηκε το lag σε περιόδους που υπάρχει μεγάλη επισκεψιμότητα (π.χ ανάλογα τα δωρεάν παιχνίδια που διατίθενται).




Μέσα στους επόμενους μήνες πρόκειται να προστεθούν και τα wishlists. Με αυτόν τον τρόπο οι παίκτες θα ειδοποιούνται κάθε φόρα που θα βρίσκεται ένα παιχνίδι των wishlists τους σε έκπτωση. Πέραν αυτού, η ομάδα υποστήριξης του client ασχολείται με την βελτίωση του library grid, καθώς επίσης συνεργάζεται με την OpenCritic με σκοπό την εισαγωγή των κριτικών σε κάθε παιχνίδι, πιθανότατα υπό τη μορφή σχολίων.

Για να έχετε πρόσβαση στο update χρειάζεται μόνο να ανοίξετε το Launcher, ενώ σε περίπτωση που το έχετε μονίμως ανοικτό, πηγαίνετε στα “Settings” και επιλέξτε “Restart and Update”. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*