Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανασχηματισμός στις τάξεις της Riot Games

*
Σε μία επίσημη δήλωση τους τα ιδρυτικά μέλη της Riot Games, Mark Merrill και Brandon Beck, ανακοίνωσαν την αποχώρηση τους από την κορυφή της ιεραρχίας επιστρέφοντας στο game development. Είναι προφανές ότι η εταιρεία που διαχειρίζεται το παιχνίδι-φαινόμενο League of Legends, θα παραμείνει σε ικανά χέρια έτσι ώστε τα πρώην ηγετικά στελέχη να μπορούν να αφοσιωθούν στον τομέα της ανάπτυξης, ενώ παράλληλα θα συνεχίζεται η κερδοφόρα πορεία της. Με αλλαγές στις θέσεις του Προέδρου, CTO και CFO το μεγάλο ερώτημα είναι τι προθέσεις έχει το ιδρυτικό δίδυμο.



Οι εικασίες δίνουν και παίρνουν με επικρατέστερες να είναι η ανάπτυξη ενός League of Legends fighting τίτλου, είτε η αναβίωση του Rising Thunder, το studio του οποίου είχε εξαγοραστεί από την Riot Games πριν από ένα χρόνο. Σαφέστατα, τίποτα δεν είναι επίσημο αφού είναι εξαιρετικά νωρίς ακόμα. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι όλος ο χώρος του gaming περιμένει εναγωνίως την επόμενη κίνηση τους.

 

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*