Το Kotaku δημοσίευσε ένα αναλυτικό άρθρο σχετικά με διαφορετικές περιπτώσεις που μαρτυρούν κακές εργασιακές συνθήκες στο studio της Treyarch. Η ομάδα πίσω από τη σειρά Call of Duty: Black Ops φαίνεται πως έχει περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές και η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Σε ένα εσωτερικό mail των δύο επικεφαλής του studio (Dan Bunting και Mark Gordon) -που επίσης διέρρευσε και εμφανίστηκε στο Kotaku- τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη σημειώνουν ότι το όραμά τους δεν περιλαμβάνει τέτοιες καταστάσεις και πως λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν την καλή ζωή των στελεχών τους.
Έτσι, καλούν οποιονδήποτε αισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά να το αναφέρει, προσπαθώντας προφανώς να κλείσουν τρύπες και να μειώσουν τις διαρροές προς τον Τύπο. Το άρθρο που προκάλεσε τον πανικό αναφέρεται στο Call of Duty: Black Ops 4 και στο πόσο άσχημα αντιμετωπίζονταν διάφοροι εμπλεκόμενοι, όπως και οι game testers. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.

Οι fans δεν έχουν μείνει ικανοποιημένοι ως τώρα από το Assassin’s Creed Black Flag Resynced
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity