Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναταραχές στην Treyarch λόγω ρεπορτάζ για κακές εργασιακές συνθήκες

*
Το Kotaku δημοσίευσε ένα αναλυτικό άρθρο σχετικά με διαφορετικές περιπτώσεις που μαρτυρούν κακές εργασιακές συνθήκες στο studio της Treyarch. Η ομάδα πίσω από τη σειρά Call of Duty: Black Ops φαίνεται πως έχει περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές και η απάντηση δεν άργησε να έρθει. Σε ένα εσωτερικό mail των δύο επικεφαλής του studio (Dan Bunting και Mark Gordon) -που επίσης διέρρευσε και εμφανίστηκε στο Kotaku- τα δύο υψηλόβαθμα στελέχη σημειώνουν ότι το όραμά τους δεν περιλαμβάνει τέτοιες καταστάσεις και πως λαμβάνουν σοβαρά υπόψιν την καλή ζωή των στελεχών τους.

Έτσι, καλούν οποιονδήποτε αισθάνεται πως κάτι δεν πάει καλά να το αναφέρει, προσπαθώντας προφανώς να κλείσουν τρύπες και να μειώσουν τις διαρροές προς τον Τύπο. Το άρθρο που προκάλεσε τον πανικό αναφέρεται στο Call of Duty: Black Ops 4 και στο πόσο άσχημα αντιμετωπίζονταν διάφοροι εμπλεκόμενοι, όπως και οι game testers. Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*