Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανατριχίλα στο story trailer του The Last of Us: Part II

*
Update: Η ελληνική ομάδα του PlayStation ανακοίνωσε επίσημα πως το The Last of Us: Part II θα κυκλοφορήσει μεταλωττισμένο και με ελληνικούς υπότιτλους στη χώρα μας. Κάντε click στο link για να δείτε το ελληνικό story trailer του The Last of Us: Part II.

Naughty Dog και PlayStation έδωσαν στη δημοσιότητα το νέο trailer του The Last of Us: Part II που προκαλεί ανατριχίλα. Το παιχνίδι -υπενθυμίζεται- πως ανακοινώθηκε για κυκλοφορία τον Μάιο, ωστόσο λόγω του κορονοϊού, η κυκλοφορία του είχε μπει "στον πάγο". Λόγω των πολλών και σημαντικών leaks (η κατάσταση των οποίων δείχνει να ξεκαθαρίζει ως προς τον ένοχο), αλλά και του γεγονός ότι η κατάσταση αρχίζει να επιστρέφει -στις περισσότερες αγορές του πλανήτη- σε πιο φυσιολογικά πλαίσια, η Sony αποφάσισε να δώσει στην κυκλοφορία το game λίγες εβδομάδες μετά την προγραμματισμένη κυκλοφορία του, δηλαδή στις 19 Ιουνίου. Η αλλαγή αυτή παρέσυρε και το Ghost of Tsushima, το οποίο πλέον πήγε για τις 17 Ιουλίου. Χωρίς περαιτέρω σχόλια, δείτε το νέο trailer του The Last of Us: Part II, μέσα από τον παρακάτω player.




Υπενθυμίζεται πως χθες ανακοινώθηκε ότι ολοκληρώθηκε η ανάπτυξη του τίτλου και πως το The Last of Us: Part II έγινε gold, με τον Neil Druckmann να ευχαριστεί το κοινό για την υποστήριξή του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ

    Naughty Dog

  • ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΚΔΟΣΗΣ

    Sony (SIE)

  • ΔΙΑΝΟΜΗ

    Sony

  • PEGI

    18+

  • ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Υπαρχει μια κακη αυρα γυρω απο την κυκλοφορια του TLOU2 που σπανια συνανταει κανεις. Ειναι συνδυασμος πολλων πραγματων. Οι υπερβολικες προσδοκιες των fans, οι καθυστερησεις στην κυκλοφορια, κοψανε το Multiplayer, το ολο πολιτικο μανουριασμα, ο neil druckmann που εχει αρχισει να την ψωνιζει σε λεβελς Κοτσιμα... Δεν ξερω. Σε φαση που λεω να μην το τιμησω. Και μου ειχε αρεσει πολυ το πρωτο.

    • paulgouv
    • Να πω την αλήθεια δεν ανατρίχιασα :p , cringeαρα αρκετά με την μεταγλώτιση(απλά ΔΕΝ αγγίζεις Troy&Ashley),αλλά στηρίζω τα λεγόμενα του Neil,πως τίποτα δεν συγκρίνεται με το να παίξουμε το συγκεκριμένο παιχνίδι απο την αρχή μέχρι το τέλος.Δεν ξερω αν θα κλάψουμε όπως αυτός, αλλά σίγουρα θα είναι εντονη εμπειρία.
      Ακόμα και να βγει πατάτα το TLOU PartII θέλω να το ανακαλύψω ο ίδιος οταν βυθιστώ μια τελευταία φορά στον κόσμο του , και όχι να το απορρίψω απο τώρα, επειδή μου το προτείνουν μανιώδως οι spoilerιασμένοι (μακάρι όλα τα μακάρι στα στρακια που συνεχίζουν ακόμα να spoilάρουν) "gamers"...

      P.S.Αλλη μια περίπτωση γνήσιας τέχνης που είχε αρνητικά vibes λίγο πριν κυκλοφορήσει ήταν το Godfather PartII.Απο wiki production : "Only three weeks prior to the release, film critics and journalists pronounced Part II a disaster" .Από wiki reception : "Initial critical reception of The Godfather Part II was divided, with some dismissing the work and others declaring it superior to the first film".
      Κατι αναλογο προβλέπω και για το TLOU.Καποιοι θα το μισήσουν , κάποιοι θα το λατρέψουν. Προσωπικά , δεν προκειται να διαβάσω review-γνώμη μέχρι να πέσουν τα credits :p

*