Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορά της αρμόδιας επιτροπής του Los Angeles μαρτυρά πως ακυρώνεται και η E3 2021

*
Με τον COVID-19 να ταλαιπωρεί ακόμη αρκετές περιοχές του πλανήτη, φαίνεται πως η αρμόδια επιτροπή για την E3 2021 αποφάσισε την αναβολή της εκδήλωσης και για αυτό το καλοκαίρι. Συγκεκριμένα, όπως σημειώνεται στα έγγραφα της Επιτροπής Τουρισμού του Los Angeles και της διοίκησης του Los Angeles Convention, η E3 2021 ακυρώνεται στη μορφή του live event και η διοργανώτρια Αρχή θα ανακοινώσει τα πλάνα της για μια online εκδοχή. Σημειώνεται πάντως πως έχουν ήδη ξεκινήσει οι συζητήσεις για το 2022 και το 2023.

Η παραπάνω εξέλιξη έρχεται να συμπληρώσει τις φήμες που ήθελαν την ESA (Entertainment Software Association) να συζητά ήδη την φετινή online διοργάνωση. Το έγγραφο των 84 σελίδων που ήρθε στο φως της δημοσιότητας ήταν προγραμματισμένο να παρουσιαστεί σε μια συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της έκθεσης τον Μάρτιο. Όπως φαίνεται λοιπόν, για δεύτερη χρονιά δεν θα ταξιδέψουμε στο Los Angeles.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*