Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για loyalty system με έκπτωση σε παιχνίδια από το Steam

*
Ένας από τους developers πίσω από το Steam Database αποκαλύπτει πως η Valve δουλεύει πάνω σε ένα loyalty system το οποίο θα επιβραβεύει τους χρήστες με διάφορα ψηφιακά αντικείμενα και με εκτπώσεις σε παιχνίδια. Ο Pavel Djundik δημοσίευσε τα νέα στο Twitter, σημειώνοντας πως το loyalty awards system θα περιέχει βαθμούς, οι οποίοι θα μπορούν να εξαργυρωθούν για badge levels και θα επιτρέπουν τις αντιδράσεις σε κριτικές από χρήστες.

Ο Djundik δημοσίευσε επίσης ένα υποτιθέμενο screenshot που δείχνει τις αντιδράσεις που θα μπορούν να χρησιμοποιούν οι χρήστες σε user reviews.


Αυτές είναι οι Deep Thoughts, Heartwarming, Hilarious, Hot Take, Poetry και xHelpful (το οποίο θα χρησιμοποιείται και ως Not Helpful, ανάλογα με τη χρήση του x). Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να περιμένουμε επίσημες ανακοινώσεις από την ίδια τη Valve.
 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*