Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές για κυκλοφορία του Resident Evil 3 Demo την Παρασκευή

*
Update: Η ημερομηνία κυκλοφορίας του demo ανακοινώθηκε. Διαβάστε τα πάντα εδώ.

Φαίνεται πως θα μπορέσουμε να παίξουμε το Resident Evil 3 Demo από αυτήν την Παρασκευή, αν ισχύουν πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Η Capcom έχει επιβεβαιώσει την κυκλοφορία μιας δοκιμαστικής έκδοσης για τον επερχόμενο τίτλο, ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει δώσει περισσότερες πληροφορίες. Ο χρήστης @AestheticGamer1 που έχει μακρά πορεία στην διαρροή πληροφοριών για horror games και θεωρείται γενικά αξιόπιστος, σημειώνει πως την Παρασκευή 20 Μαρτίου θα δούμε στις online πλατφόρμες το Resident Evil 3 Demo. H ημερομηνία δείχνει και κάπως λογική, μιας και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε σχεδόν 3 εβδομάδες και η Capcom θα θέλει να ενισχύσει περαιτέρω και τις προ-παραγγελίες. Περισσότερα, μόλις μάθουμε κάτι επίσημα για το θέμα.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • PORTAL
    • Θα ήταν ωραία κίνηση από τις εταιρίες αν έδιναν περισσότερα free trials και demos αυτή την περίοδο που όλοι περναμε πολλές ώρες κλεισμένοι στα σπίτια.

*