Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές θέλουν τη Microsoft να ετοιμάζεται να εγκαταλείψει το Xbox Live Gold

*
Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Jeff Grubb, η Microsoft σκέφτεται να αφήσει πίσω της το Xbox Live Gold. Όπως σημειώνει, η εταιρεία σκοπεύει να κάνει το online multiplayer δωρεάν λίγο πριν από την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Halo Infinite που θα λανσαριστεί κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου του 2021 (Νοέμβριο ή Δεκέμβριο). Ο Grubb πιστεύει πως αυτό θα δικαιολογούσε και το γεγονός ότι το multiplayer τμήμα του νέου τίτλου του franchise θα είναι δωρεάν για όλους.

Άρα για ποιον λόγο υπάρχει ακόμα το Xbox Live Gold; Η θεωρία του Grubb είναι ότι η Microsoft θέλει να φτάσει ένα συγκεκριμένο αριθμό συνδρομητών στην υπηρεσία Xbox Game Pass, κάτι στο οποίο τη βοηθά η διατήρηση του Gold. Μπορεί τα παραπάνω να βγάζουν νόημα, όμως τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο. Έως ότου υπάρξει ανακοίνωση από την ίδια τη Microsoft, πρόκειται για θεωρίες και μόνο.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
1 ΣΧΟΛΙΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
*