Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές θέλουν την Microsoft να έχει επιχειρήσει την αγορά της Bungie πολλαπλές φορές

*
Μπορεί η Bungie να έκλεισε τον κύκλο της με την Microsoft μετά από χρόνια συνεισφοράς με το franchise του Halo, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε την Microsoft να κάνει τις δικές της κινήσεις με σκοπό την απόκτηση του studio σύμφωνα με αναφορές.

Οι παραπάνω αναφορές παρουσιάστηκαν στο πρόσφατο podcast του Jeff Grubb, editor-in-chief του GamesBeat στο YouTube, ο οποίος επιβεβαίωσε από πολλαπλές πήγες πως, η Microsoft προσπάθησε αρκετές φορές να αποκτήσει την Bungie, ωστόσο κάθε προσπάθεια κατέληγε σε αδιέξοδο, λόγω της υψηλής τιμής του studio. Παράλληλα, με τις πληροφορίες αυτές, ο Grubb αποκάλυψε πως η Microsoft εστιάζει έντονα σε κινήσεις που δεν αφορούν την απόκτηση νέων studios στο προσεχές μέλλον.


Η Bungie έχοντας αφήσει πίσω της, την Microsoft το 2007 και την Activision το 2019, προχωράει πλέον ως μια ανεξάρτητη εταιρεία εστιάζοντας στο Destiny 2, για το οποίο πρόσφατα ανακοίνωσε αρκετά νέα expansions, με το Beyond Light να κυκλοφορεί στις 10 Νοεμβρίου.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*