Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές περί προετοιμασίας του Half-Life 2 για το Steam Deck από τη Valve

*
Η Valve αποκάλυψε μια λίστα με συμβατότητα τίτλων από το Steam Deck, αποκαλύπτοντας κάτι πολύ ενδιαφέρον για τους fans του Half-Life 2. Μέσα από τη λίστα ανακαλύφθηκε ένα beta update για τον τίτλο και δείχνει πως κυκλοφόρησε για την εξασφάλιση της πλήρους συμβατότητάς του από το Steam Deck.

Σύμφωνα με τον Tyler McVicker, ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις των πραγμάτων στη Valve, το update κάτι αλλαγές στο UI και την ανάλυση του παιχνιδιού ώστε το κλασικό FPS να τρέχει όπως θα έπρεπε στο επερχόμενο φορητό σύστημα. Ο ίδιος παρατήρησε πως η Valve πρόσθεσε και υποστήριξη του Vulkan rendering API, το οποίο θα βοηθήσει το Half-Life 2 να τρέξει σωστά στο λειτουργικό SteamOS του Steam Deck, το οποίο βασίζεται σε Linux.

Το first-person shooter Half-Life 2 κυκλοφόρησε για πρώτη του φορά το 2004. Είναι διαθέσιμο για PC, PlayStation 3, Xbox 30, Mac OS X, Linux και Android. Το Steam Deck, το φορητό gaming computer της Valve Corporation, θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο του 2021.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*