Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αναφορές στο Switch στον κώδικα του Resident Evil 3 demo

*
Το demo του Resident Evil 3 κυκλοφόρησε πρόσφατα, έχοντας στον κώδικά του αναφορές στο Nintendo Switch. Το παιχνίδι έχει ανακοινωθεί για PlayStation 4, Xbox One και PC με επικείμενη κυκλοφορία στις 3 Απριλίου. Ο dataminer FluffyQuack εντόπισε ένα set από μυνήματα – ειδοποιήσεις στον κώδικα του demo του τίτλου, οι οποίες αναφέρονται στις παραπάνω πλατφόρμες, αλλά και στο Switch. Για παράδειγμα, υπάρχει το αντίστοιχο μήνυμα για κάθε πλατφόρμα – συμπεριλαμβανομένου του Switch - που προειδοποιεί το χρήστη να μην απενεργοποιήσει την κονσόλα του ή το PC του όταν εμφανίζεται η ένδειξη του autosave. Εκτός αυτού, υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης του παίκτη με το αντίστοιχο ψηφιακό store κάθε πλατφόρμας, σε περίπτωση που αυτός θέλει να αγοράσει ολόκληρο το παιχνίδι ύστερα από τη δοκιμή του demo.

Παρόλα αυτά, τα παραπάνω δε σημαίνουν πως το remake του Resident Evil 3 θα κυκλοφορήσει και για το Nintendo Switch. Το ότι υπάρχουν αυτά τα μηνύματα θα μπορούσε να σημαίνει πως η Capcom πειραματίστηκε με ένα ενδεχόμενο port για την κονσόλα της Nintendo και οι ειδοποιήσεις αυτές είναι ότι απέμεινε από την... προσπάθεια. Ειδάλλως, η Capcom διατηρεί τη δυνατότητα να κυκλοφορήσει τον τίτλο μελλοντικά μέσω streaming, κάτι που έκανε στο παρελθόν με το Resident Evil 7 στην Ιαπωνία. Όπως και να ‘χει, δίχως επίσημη τοποθέτηση από την Capcom, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*