Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Ανεύθυνες οι δηλώσεις Trump για τα video games σύμφωνα με το CEO της Take-Two

*
Μετά τα πρόσφατα περιστατικά πυροβολισμών σε Dayton και El Paso που άφησαν πίσω τους 31 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες, ο πρόεδρος των Η.Π.Α. Donald Trump και άλλα στελέχη της κυβερνησής του, έσπευσαν για μια ακόμα φορά να ρίξουν την ευθύνη στα video games. Εννοείται πως υπάρχει μια μεγάλη ομάδα κόσμου που αντιτίθεται σε αυτή την άποψη και ένας από αυτούς είναι ο Strauss Zelnick, CEO της Take-Two Interactive που κατηγορεί τους πολιτικούς αυτούς για έλλειψη σεβασμού.

Ο Zelnick κάλεσε τα στελέχη της κυβέρνησης να λάβουν μέτρα ενάντια στην ένοπλη βία που είναι φαινόμενο που παρατηρείται σχεδόν αποκλειστικά στην Αμερική. Θεωρεί πως ειναι ανεύθυνο να κατηγορούνται τα μέσα που προσφέρουν διασκέδαση και δείχνει έλλειψη σεβασμού προς τα θύματα και τις οικογένειές τους.


Επιπλέον, η Entertainment Software Association απορρίπτει τις δηλώσεις του προέδρου Trump αναφέροντας χαρακτηριστικά την ύπαρξη πολλαπλών επιστημονικών μελετών που υποστηρίζουν οτι δεν υπάρχει σύνδεση ανάμεσα στα video games και τη βία.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*