Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Αντιμέτωποι με το God Mode οι cheaters του Call of Duty Warzone

*
Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι υπάρχει cheater στο lobby του Call of Duty Warzone, τότε θα ενεργοποιηθεί το God Mode για όλους όσους παίζουν σε PC. Σύμφωνα με νέο post στο επίσημο blog του παιχνιδιού, η ομάδα ανάπτυξης του anti-cheat system του παιχνιδιού έχει δημιουργήσει μια τεχνική με όνομα "Damage Shield", που απενεργοποιεί τη δυνατότητα του cheater να επιφέρει critical damage σε άλλους παίκτες. Έτσι ο cheater θα είναι κυριολεκτικά ευάλωτος στις επιθέσεις πραγματικών παικτών και η #TeamRICOCHET θα μπορεί να συγκεντρώνει πληροφορίες για το σύστημά του. Η ομάδα διευκρινίζει πως έχει υπό συνεχή έλεγχο τη νέα τεχνική, ώστε το Damage Shield να μην εφαρμοστεί σε κάποιο τυχαία ή κατα λάθος και υπόσχεται πως δεν πρόκειται να εφαρμοστεί σε όσους υπακούουν τους κανονισμούς. Επιπλέον, υπάρχουν και άλλοι παρόμοι μηχανισμοί υπό ανάπτυξη και το τελευταίο διάστημα έχει μειωθεί το ποσοστό των cheaters.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*