Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απίστευτη ΕΑ: Προσφέρει το ray tracing στις new-gen κονσόλες μόνο στην ακριβή έκδοση του Madden NFL 22 (video)

*
Λέμε πως θα δοθεί ένα τέλος στο ανέκδοτο των διαφορετικών παροχών για κλασικά specs ανάμεσα στις εκδόσεις, αλλά φαίνεται πως η ΕΑ το πηγαίνει σε άλλο επίπεδο με το Madden NFL 22. Όπως εντόπισε χρήστης στο διαδίκτυο και ανέβασε ένα σχετικό video, όσοι θέλουν να απολαύσουν στις κονσόλες Xbox (τουλάχιστον) ray tracing στο game θα πρέπει να αγοράσουν την ακριβότερη έκδοση! Ναι, το ίδιο ακριβώς παιχνίδι, στο ίδιο ακριβώς σύστημα απαιτεί από τον παίκτη να πληρώσει παραπάνω χρήματα για να αποκτήσει ένα new-gen χαρακτηριστικό! Όπως τσεκάραμε και στην ελληνική σελίδα του Xbox, η απλή έκδοση που κοστίζει €79,99 για τα Xbox Series X/S δεν προσφέρει ray tracing, ενώ το χαρακτηριστικό αυτό προσφέρεται ως δια μαγείας μόνο στην MVP Edition που κοστίζει €99,99! Δείτε και το σχετικό video στη συνέχεια.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
3 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
    • elrik428
    • Καλα κανουν και μας γλεντανε. Μας εχουν φλομωσει στα remake και στα upscale και τα λενε next gen. Βεβαια απο τη συγκεκριμενη εταιρεια οτιδηποτε λιγοτερο απο εκμεταλλευση θα ηταν παραξενο.
      Θα πεσει το σχετικο κραξιμο θα το παρουν πισω και θα ερθουν αργοτερα να σε αναγκασουν για κατι αλλο που θα σου ειναι χρησιμο και θα τα ακουμπησεις. Οσο δεν ριχνουμε ενα BAN μεγαλυτερο απο οτιδηποτε εχουν φανταστει αυτο θα συνεχιζεται.

*