Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απίστευτος ο αριθμός των παικτών του Among Us

*
Δίχως αμφιβολία, το Among Us είναι μια από τις μεγάλες επιτυχίες του 2020, αν και δεν λανσαρίστηκε τη χρονιά που διανύουμε. Οι παίκτες του είναι χωρισμένοι σε δύο κατηγορίες. Σε αυτούς που προσπαθούν να ολοκληρώσουν δοκιμασίες και σε εκείνους που προσπαθουν να σαμποτάρουν την προσπάθεια των υπολοίπων. Η δημοτικότητά του καθοδηγείται από αρκετούς παράγοντες, όπως η αναζήτηση για νέους τρόπους επικοινωνίας την εποχή της πανδημίας.

Σύμφωνα με έρευνα της SuperData, το Among Us είναι μακράν το δημοφιλέστερο παιχνίδι από αποψη του αριθμού των μηνιαίων παικτών. Το Νοέμβριο που πέρασε, το νούμερο εκτοξεύτηκε στα 500 εκατομμύρια. Επίσης, από τον Αύγουστο και μετά, η έκδοση για PC έχει αποφέρει το 64% των κερδών, παρόλο που το ποσοστό της βάσης των χρηστών που προέρχονται από την πλατφόρμα αυτή, είναι μόλις το 3%. Προφανώς οι περισσότεροι παίζουν σε φορητές συσκευές, όπου ο τίτλος διατίθεται εντελώς δωρεάν.


Πρόσφατα, το Among Us έγινε διαθέσιμο για Nintendo Switch και το επόμενο διάστημα αναμένεται στην υπηρεσία Xbox Game Pass για κονσόλες και PC.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*