Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Απαγορευτικό της Nintendo για το Super Smash Bros. στο Evo 2022

*
Το Super Smash Bros. δεν θα βρίσκεται στο Evo 2022, το μεγαλύτερο fighting game event της χρονιάς. Η οργάνωση που ανήκει στην Sony, ανακοίνωσε με μια δήλωση στο Twitter την απώλεια του platform fighter, και ρίχνει το φταίξιμο της απόφασης αυτής στην Nintendo.

Αφού αποκάλυψε ότι η πλήρης λίστα με τα παιχνίδια που θα παιχτούν στο Evo 2022 θα ανακοινωθεί στις 8 Μαρτίου 2022 μέσω livestream από το Twitch, θέλησε να προλάβει και όποιες ερωτήσεις δημιουργηθούν για το Super Smash Bros. λέγοντας ότι το παιχνίδι δεν θα κάνει ξανά την εμφάνιση του. Επιπλέον οι διοργανωτές αναφέρθηκαν ότι τους στεναχωρεί το γεγονός ότι η Nintendo επέλεξε να μην συνεχιστεί η κληρονομιά του Super Smash Bros. αυτή την χρονιά, καθώς από το 2007 έχει προσφέρει ιστορικές στιγμές στα Evo events.


 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*